Προφίλ

Το Φεβρουάριο του 1992 ιδρύσαμε τα φροντιστήρια αναλυση με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τη διδασκαλία και το ζήλο για τη μετάδοση γνώσεων σε νέους ανθρώπους με όραμα και στόχους. Αργότερα μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και συνεχίσαμε να παρέχουμε - μέχρι σήμερα- με απόλυτη επιτυχία υψηλό επίπεδο σπουδών. Η πολύχρονη πορεία μας στον εκπαιδευτικό χώρο, που υπερκαλύπτει πλέον δύο δεκαετίες, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα εκατοντάδων σπουδαστών μας που εξασφαλίζουν την επιθυμητή θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας και δικαιώνουν κάθε χρόνο την απόφαση γονέων και μαθητών να μας εμπιστευτούν.

Το ταξίδι στη γνώση συνεχίζεται, με τις αλλαγές που συντελούνται στο λύκειο να καθιστούν την παρουσία μας απαραίτητη και τη συμβολή μας πολύτιμη στον αγώνα των μαθητών για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Με το ίδιο πάντα πάθος και την ίδια υπευθυνότητα, αλλά με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και βάθος στην εκπαιδευτική διαδικασία πορευόμαστε σταθερά μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου, με θέση πάντα μπροστά από τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, παραμένουμε σταθερή αξία στο χώρο της παιδείας έτοιμοι για μοναδικές συνεργασίες με γονείς και μαθητές με κοινό όραμα την απόλυτη επιτυχία…